Agenda

Met Google Agenda kunt u vergaderingen en afspraken plannen met uw collega's, net zoals in uw oude agenda-applicatie. Hier vindt u een selectie resources voor meer informatie over uw nieuwe agenda.

Aan de slag
Door een interactief overzicht bladeren
Klik door deze interactieve Flash-presentatie voor meer informatie over elk deel van de Google Agenda-interface.

Vereist Adobe Flash Player.

Plannen en andere algemene informatie over Google Agenda Afspraken plannen, uitnodigingen versturen, bijlagen toevoegen en uw agenda afdrukken.
Herinneringen instellen, delen en meer Herinneringen instellen voor afspraken, reageren op uitnodigingen, agenda's delen en extra agenda's.
Agenda-afspraken kopiëren vanuit Lotus Notes
(Engelstalig)
Kopieer bestaande afspraken uit uw oude Lotus Notes-agenda.
Korte videoclips
Videoclips bekijken over Google Agenda (1:00 - 5:00) Korte clips over het maken en bewerken van afspraken, het uitnodigen van gasten en het delen van uw agenda.
Overstappen
Overstappen van Outlook: Gmail en Google Agenda

Doe-het-zelf-training (korte clips - 1 uur in totaal) Een uitgebreide kennismaking met de overstap van Outlook naar Google Apps. Behandelt onder meer threading van e-mailconversaties, contactpersonen, labels, filters, het werken met agenda-afspraken en synchroniseren van afspraken uit Outlook.

Wat is niet beschikbaar in Google Agenda De meeste functies waaraan u in uw oude agenda gewend bent, zijn beschikbaar in Google Agenda. Hier zijn er echter een paar die dat niet zijn.
Tips en trucs
Aanbevolen Google Labs verkennen Jaarweergave, agendabijlagen, wereldklok en andere verbeteringen in Google Agenda inschakelen.
Mobile
Opties voor mobiele gebruikers Ja, u heeft toegang tot Google Agenda op uw mobiele telefoon! Volg de link om uit te vinden hoe.

 

Voor nog meer informatie over het gebruik van Google Agenda, gaat u naar het Helpcentrum van Google Agenda.