Trainingsvideo's‎ > ‎

Trainingsvideo's

Verschillende video's die hier worden gepresenteerd, zijn gemaakt door professionele ontwikkelaars van cursusmaterialen lynda.com en Boost elearning. Meer Google Apps-instructievideo's en volledige cursusmaterialen van deze aanbieders vindt u op de implementatiesite van Google Apps.

Als u video's wilt bekijken op deze pagina (en op de hele site), moet u een QuickTime-speler of Adobe Flash Player installeren (afhankelijk van de video).

Gmail
De Gmail-interface verkennen (4:50) Bekijk de Gmail-interface en leer meer over systeemlabels, persoonlijke labels en andere informatie die wordt weergegeven in uw Postvak IN.
Conversaties verklaard
(3:32) In Gmailworden antwoorden op een bericht allemaal bij het oorspronkelijke bericht gevoegd, waardoor een enkele berichtthread of conversatie ontstaat.  Beantwoord conversaties, vouw ze uit en vouw ze samen en schakel conversatieweergave uit.
E-mail beheren met filters (3:46) Stel filters in om automatisch belangrijke berichten te identificeren, ongewenste berichten te verwijderen en uw inkomende e-mail op een andere manier te routeren.
Berichten archiveren (2:37) Beheer uw Postvak IN door berichten te archiveren in plaats van ze te verwijderen.
Bijlagen verzenden (2:38) Met Gmail kunt u berichten versturen en ontvangen van maximaal 25 megabyte. Leer bijlagen toe te voegen en voorbeelden van bijlagen te bekijken
Verzenden ongedaan maken: een nog niet voltooide e-mail terughalen (1:33) Oeps! Te snel op Verzenden gedrukt? Geef uzelf een paar seconden bedenktijd om uw verzending te annuleren. Schakel het lab voor Verzenden ongedaan maken in; dit is beschikbaar als Gmail Labs zijn ingeschakeld voor uw domein.
Afbeeldingen invoegen (2:40) Voeg in het tekstgedeelte van een bericht afbeeldingen in met behulp van het lab Afbeelding invoegen; dit is beschikbaar als Gmail Labs beschikbaar zijn.
Google Agenda
De Google Agenda-interface verkennen (2:40) Volg een rondleiding door Google Agenda en leer meer over de verschillende onderdelen van de interface.
Nieuwe afspraken maken (3:03) Leer afspraken maken in Google Agenda via de twee meest gebruikte methoden
Gasten uitnodigen voor afspraken (2:06) Nodig gasten uit voor afspraken en stuur ze e-mail
Afspraken bewerken en verwijderen (3:05) Maak wijzigingen van afspraken ongedaan en verwijder afspraken uit uw agenda.
Herhalende afspraken maken (3:05) Maak afspraken die zich regelmatig herhalen; dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks of zelfs tweewekelijks of per kwartaal.
Uw agenda delen (0:29) Deel uw agenda met collega's, zodat zij ook uw planning kunnen zien.
Google Contactpersonen
Contactpersonen bekijken en bewerken (2:03) Verken contactbeheer van Google Apps. Houd de gegevens bij van uw eigen contactpersonen, van andere contactpersonen binnen uw organisatie en van mensen die u vaak mailt.
Groepen van contactpersonen maken (1:29) Maak groepen van contactpersonen om uw eigen contactpersonen te ordenen en gebruik ze als persoonlijke mailinglijsten.
Google Documenten
De documentenlijstinterface verklaard
(3:17) Navigeer door de Google-documentenlijst en vind al uw Google-documenten.
De interface van een document verkennen
(5:20) Verken gemeenschappelijke elementen van alle Google-documenten, zoals de opmaakwerkbalk en -menu's, en leer uw document een naam te geven.
Documenten delen met lezers en editors
(7:15) Waarborg de veiligheid van documenten door rechten voor delen en bekijken te definiëren voor personen binnen en buiten uw domein.
Spreadsheets maken en benoemen (1:45) Maak, benoem en hernoem een spreadsheet in Google Documenten.
Formulieren maken (6:38) Verken formulieren van Google Documenten. Maak nieuwe formulieren, voeg vraagtypes in, verplaats en verwijder ze en pas een designthema toe.

 

Community
Blogs
Google At Work
Google Apps-updates
E-mailmeldingen
RSS-feeds