Week 1 en verder

Op uw gemak met de basis? Laten we nu eens kijken naar strategie├źn waarmee u de volledige kracht van Google Apps aanboort.

Uw bestaande gegevens importeren
Opties voor importeren Importeer uw bestaande e-mail, contactpersonen en agenda-afspraken uit Microsoft Outlook of Lotus Notes.
Uw e-mail ordenen
Uw Postvak IN beheren: tips en trucs voor Gmail

(Korte clips - 1 uur in totaal) Kijk verder dan de basis en leer strategie├źn voor het gebruik van labels, filters, archiveren en Google Zoeken voor het beheer van uw Postvak IN.

Meer informatie over tips en trucs voor Gmail

Gmail-expert worden
(PDF) Hier vindt u een breed scala aan tips over het lezen en beheren van uw e-mail.
Sneltoetsen gaan gebruiken (Engelstalig)
(PDF) Schakel sneltoetsen in, in uw Gmail-instellingen. Voer vervolgens de meeste Gmail-taken snel uit zonder gebruik van de muis.
Krachtige zoekfuncties leren gebruiken (Engelstalig)

(Scroll naar beneden nadat u de link heeft geopend.)
(PDF) Vind berichten snel terug met behulp van krachtige zoekoperators en sneltoetsen.

Aanbevolen Google Labs verkennen
Instellen van offline e-mailtoegang, supersterren voor e-mail, standaardantwoorden en tal van andere nuttige verbeteringen van Gmail en Google Agenda. (Beschikbaar als uw Google Apps-beheerder Labs heeft ingeschakeld voor uw domein.)
Blijf op de hoogte van Google-updates
Het Updates-blog van Google bekijken Omdat Google Apps in de cloud wordt gehost, kunnen nieuwe functies en uitbreidingen automatisch worden verkregen, zonder dat gebruikers ook maar iets hoeven te downloaden of te installeren.

Zie wat er nieuw is via blogs, e-mailmeldingen of een RSS-feed.

Aanmelden voor e-mailmeldingen
Aanmelden voor een RSS-feed
Meer trainingen en video's
Trainingen en video's Meer informatie over Gmail, Agenda en andere Google Apps via online cursussen, korte videoclips en meer.